GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι του κρασιού | Αμπελο-οινικές περιοχές | Ποικιλίες σταφυλιών | Μαθαίνω το κρασί - Wine school | Το κρασί και εμείς | Δοκιμάσαμε...
Το κρασί και εμείς


Ημερολόγιο Oινικών & Γευστικών Εξερευνήσεων

Όλα για το Βιδιανό

Gewürztraminer & Pinot Noir στην Ελλάδα

Απρίλιος 2017

Μάρτιος 2017

Le Grand Musée du Parfum - Paris

12 ερυθρά από σπάνιες ελληνικές ποικιλίες

10 ελληνικά Syrah

10+1 Συναρπαστικά ερυθρά κρασιά

Ιανουάριος 2017

Kαλοκαίρι 2016

Άνοιξη 2016

A Champagne

Dr. Loosen

Ιανουάριος 2016


Καλοκαίρι 2015

Κρασί & Μουσική

Θεσσαλονίκη και κρασί: Μια αναδρομή στα τελευταία 25 χρόνια

Μάρτιος 2015 στη Βουργουνδία

Φεβρουάριος 2015. Οι Γεύσεις της Κίνας… τα κρασιά!

Ιανουάριος 2015

Summer tasting

Ιούνιος 2014

Μάιος 2014. Coming up roses...

Μάρτιος 2014

Αναδρομή στις σοδειές 2003-2013

Τρία κρασιά από το ξεκίνημα του 2014

Wine Plus Γευστικές αναμνήσεις από το 2013

Αύγουστος 2013

Ιούλιος 2013


Οινική Agenda

Στόχοι του 2016 για οινόφιλους

Το 2017 ταξιδέψτε παρέα με τις γεύσεις 

Detrop & Oenos


Ανταποκρίσεις από τους τρύγους

Δελτίο Τρύγου 2016

Τρύγος του 2016 σε εξέλιξη

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους - 2015 - συνέχεια 2

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους - 2015 - συνέχεια...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους - 2015

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2014 -  συνέχεια...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους - 2014

Ανταπόκριση από τους τρύγους του 2013 - συνέχεια...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2013

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2012 - συνέχεια 2...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2012 - συνέχεια...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2012

Ανταποκρίσεις από του τρύγους του 2011 - συνέχεια 2...

Ανταποκρίσεις από του τρύγους του 2011 - συνέχεια...

Ανταποκρίσεις από τους τρύγους του 2011


Ειδήσεις, προτάσεις, τάσεις

Επαναπροσδιορίζοντας τη ρετσίνα - Οι οινοποιοί απαντούν...

Ειδήσεις από τον κόσμο του κρασιού - 09.03.2017

Ειδήσεις από τον κόσμο του κρασιού - 16.01.2017

Η Εκπαίδευση για το κρασί

Το κρασί στην υφήλιο: αριθμοί & τάσεις

Δεξαμενές οινοποίησης αυγά!

Το ελληνικό κρασί με νούμερα

Το κρασί στην υφήλιο με νούμερα

Ποιο είναι το «τέλειο κρασί» για εσάς;

Φιάλες για μεγάλα παιχνίδια!

Οίνου αφηγήσεις

Tα στατιστικά στοιχεία του αμπελο-οινικού τομέα για το 2012

Υψηλό παραμένει το ηθικό των καταναλωτών κρασιού παγκοσμίως

Με μια παγκόσμια αμπελο-οινική ματιά

Οι αφρώδεις οίνοι στην οικονομική κρίση

Worldsom

Οι αλκοολικοί τίτλοι πήραν την ανηφόρα

Πώμα stelvin ή φυσικού φελλού;

Μια μοναδική γευστική δοκιμή στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Οι αφρώδεις οίνοι στην οικονομική κρίση

Κρασί και θρησκείες

Πωλήσεις κρασιών en primeur

Πανελλήνιος Διαγωνισμός για την ανάδειξη του καλύτερου οινοχόου για το 2011

Bring your own bottle

Ποια κρασιά θα πίνουμε στην επόμενη δεκαετία;

Οι λέξεις του κρασιού

Εκπαιδεύοντας τις αισθήσεις μας


Wine Quiz

Wine Plus Quiz 1

Wine Plus Quiz 2

Wine Plus Quiz 3

Wine Plus Quiz 4

Από το αμπέλι στο ποτήρι και στο τραπέζι

Του κόσμου τα παράξενα κρασιά

Love is in the air...

Ο κύκλος του αμπελιού


Ξέρετε τι σημαίνει...


Αφρώδη κρασιά. Φυσαλίδες για το καλοκαίρι!

Κρασιά για το καθημερινό τραπέζι

Ελληνικά γλυκά κρασιά

Λευκοί κρύσταλλοι στη φιάλη

Η γοητεία των γλυκών κρασιών

Το "σωστό" ποτήρι κρασιού

Ρετσίνα, μια vera Ελληνίς!

Mineralité ή Μεταλλικότητα

Λουλούδια και φρούτα στα αρώματα των κρασιών

Καλοκαιρινές... οινοπαγίδες!

Savoir boire, savoir vivre!

Ερυθρό κρασί και θερμοκρασία περιβάλλοντος

Φιάλες, οι ωραίες κοιμωμένες της κάβας

Τα ροζέ της άνοιξης

Bio wines

For the morning after...

Ο Άγιος Τρύφωνας

WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems