GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS

Μαθήματα Μαγειρικής για μαγείρισσες και μάγειρες με ζωηρή γαστριμαργική περιέργεια


«Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι»
Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017
The Met Hotel

Η Wine Plus στολίζει με γιορτινή χρυσόσκονη -και διάθεση- τα Μαθήματα Μαγειρικής της και μας προτείνει ένα αγχολυτικό διάλειμμα στο στρες και την πίεση της μέρας, που συγχρόνως θα μας βοηθήσει να ετοιμάσουμε ξεχωριστά εδέσματα για τις πιο λαμπερές ημέρες και νύχτες του χρόνου.

Η χρονιά θα κλείσει νόστιμα με το Μάθημα Μαγειρικής «Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι». Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, θα συναντηθούμε στο εστιατόριο Avenue 48 του ξενοδοχείου The Met για να παρακολουθήσουμε τον Executive Chef Δημήτρη Τσανανά να μας αποκαλύπτει τα μυστικά υλικών και μεθόδων παρασκευής εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων πιάτων!

Θα μας παρουσιάσει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο μενού που θα μας μείνει αξέχαστο!

Θα ακολουθήσει cocktaill με εδέσματα σε μορφή finger food και ταιριαστά κρασιά που θα επιλέξει η χημικός-οινολόγος Μαρία Νέτσικα.


Μενού
Volute μαύρης φακής, chorizo
και μαρέγκα στο ατμό με μελάτο αυγό
ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ 2016, ΚΤΗΜΑ ΑΛΦΑ
THEA 2015, ΣΕΜΕΛΗ


Carpaccio παντζαριού τουρσί,
γαρίδες βρασμένες σε αλάτι με μείγμα μπαχαρικών και μαρμελάδα λεμονιού με yuzu
ΜΥΡΟΙΝΟΣ 2016, LIMNOS WINES
ΒΥΣΣΙΝΟΚΗΠΟΣ 2016, ΚΤΗΜΑ ΠΑΛΥΒΟΥ


Πάπια με πουρέ γλυκοκολοκύθας και ελαφριά σάλτσα ερυθρού κρασιού
με φρούτα του δάσους και αστεροειδή γλυκάνισο
CABERNET-MERLOT 2012, ΚΤΗΜΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ
CHATEAU JULIA REFOSCO-ΑΓΙΩΡΓΙΤΙΚΟ 2010, ΚΤΗΜΑ ΚΩΣΤΑ ΛΑΖΑΡΙΔΗ


Flexi chocolate με fluid jell ροδίου
και μαρέγκες βιολέτας
ROSE DEMI-SEC 2015, AMYNTAS WINES
ROSE SEC 2014, AMYNTAS WINES


Τα Μαθήματα Μαγειρικής αρχίζουν στις 7:00 μ.μ., διαρκούν 3 ώρες και συνοδεύονται από ενημερωτικό υλικό.
Το κόστος για την παρακολούθηση του μαθήματος, το έντυπο με τις συνταγές και το cocktail dinner που ακολουθεί είναι: 21,77€ + ΦΠΑ. Τελική τιμή: 27€.

Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής: 2310 888311, info@wineplus.gr, www.wineplus.gr



WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems