GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
2013 | 2011-2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS

 
«Δείπνο θαλασσινό και gourmet...»
Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018
εστιατόριο Thria

Τα θαλασσινά θα είναι οι πρωταγωνιστές
του επόμενου δείπνου μας.

Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας
σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα προϊόντα της θάλασσας,
με πιάτα που θα δημιουργήσουν αισθητικούς στοχασμούς.

Ο συνδυασμός των αέρινων εδεσμάτων με τα κρασιά
θα απογειώσει την απόλαυση.


Menu

Amuse bouche
Ταρτάρ τόνου με μήλο, μαύρο σκόρδο & μους παντζάρι

Nótes 2016, Οινοποιία Αϊδαρίνη (Ασύρτικο, Chardonnay, Malvasia Aromatica)


Ντολμάς θαλασσινών σε αφρό γαρίδας αρωματισμένο με κρόκο Κοζάνης

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Geometria Ασύρτικο 2017, Λαφαζάνης Οινοποιητική
Κτήμα Μέγα Σπήλαιο λευκό 2016 (Ασύρτικο, Λαγόρθι)


Ταλιατέλα σουπιάς  με σάλτσα χλωροφύλλης, τσιπς απο μελάνι σουπιάς και κους κους μπροκολο 
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Hoof and Lur Μοσχοφίλερο 2017, Οινοποιείο Τρουπή
Emphasis Ασύρτικο 2013, Κτήμα Παυλίδη



Μπαρμπούνι φιλέτο με κρέμα φάβας και ντομάτα σε διαφορετικές υφές
Ξινόμαυρο ροζέ 2016, Κτήμα Αρβανιτίδη


Πορτοκαλόπιτα με παγωτό


..............................................................................................................................................................
 
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef Δημήτρης Τασιούλας.

Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 44€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria, Μαρία Κάλλας 1, τηλ. 2310 821120




WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems