GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
2013 | 2011-2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS

 
Δείπνο Wine Plus

«Christmas Spirit 2017»
Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου
Εστιατόριο Salonica
Makedonia Palace

 
Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο μας,
ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου
δημιουργεί ένα συναρπαστικό γιορτινό μενού με ακαταμάχητα πιάτα.

Ως ευφυής μαέστρος συνδυάζει υλικά μοναδικής ποιότητας και φρεσκάδας,
κορυφαία προϊόντα, ελληνικής και διεθνούς προέλευσης,
πληθωρικές ιδέες και αριστοτεχνικές υλοποιήσεις.

Τις γευστικές νότες των εδεσμάτων
ακομπανιάρουν συναρπαστικά λευκά και πλούσια ερυθρά κρασιά!   


Menu

Amuse bouche
Σολομός ταρτάρ με εσπεριδοειδή & τζίντζερ
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ακακίες sparkling 2017, Κυρ-Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο)
Zoé 2015, Κτήμα Πόρτο Καρράς



Βελουτέ κίτρινης κολοκύθας με cramble από λουκάνικα Τζουμαγιάς,
κάστανα & κατσικίσιο τυρί

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Viognier 2017, Κτήμα Γεροβασιλείου (Π.Γ.Ε. Επανομή)
Chardonnay 2016, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)


Αγιορείτικο λαβράκι με καπνιστή σελινόριζα
& σιγοψημένες ρέβες με μπέϊκον 
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Αγιορείτικο Άβατον λευκός 2017, Τσάνταλη (Π.Γ.Ε. Άγιο Όρος)
Πυρίτης 2016, Artemis Karamolegos Winery (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)



Χοιρινά φιλετάκια με κρέμα από ψητές πατάτες φούρνου, κόκκινο λάχανο με μήλα & σταφίδες,
αυθεντικό gravy ρίγανης & γλυκού σκόρδου

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Κτήμα Μερκούρη 2015, (Π.Γ.Ε. Λετρίνοι)
Νεμέα Reserve 2014, Σεμέλη (Π.Ο.Π. Νεμέα)


Σοκολάτα με βατόμουρο & παγωτό βανίλιας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά
Princess 2014, Κτήμα Αβαντίς (Π.Γ.Ε. Εύβοια)
Santorini Vinsanto 2010, Santo Wines (Π.Ο.Π. Σαντορίνη)

..............................................................................................................................................................
 
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου.

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica, Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176



WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems