GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
2013 | 2011-2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS

 
Δείπνο Wine Plus
«Η μαγεία των φυσαλίδων»

Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου 2017
εστιατόριο Thria

Ευχάριστα και δροσιστικά, ελληνικά αφρώδη κρασιά
που αντικατοπτρίζουν τις διεθνείς τάσεις στις φυσαλίδες!

Τα συνοδεύουμε με τις αέρινες δημιουργίες
του chef
Δημήτρη Τασιούλα και του sous-chef Νικολάου Διάφα.

Το πλακόστρωτο του εστιατορίου Thria, μπροστά στη νέα παραλία,
είναι το τέλειο σκηνικό για ένα ακόμη Wine Plus dinner-εμπειρία!



Menu

Amuse bouche
Τραγανή ρόκα με Stilton, καρύδι pecan, καπνιστό αχλάδι & φρούτα του δάσους


Πράσινη σαλάτα με
χειροποίητο πιπεράτο καπνιστό σολομό,
wakame, mango &  σέλερι

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Amalia Brut, Κτήμα Τσέλεπου (Μοσχοφίλερο)
Blink zibibbo, Blink Wines (Μοσχάτο Αλεξανδρείας)


Ceviche γαρίδας με παπαρουνόσπορο & γάλα καρύδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ακακίες αφρώδες 2016, Κυρ-Γιάννη (Π.Ο.Π. Αμύνταιο - Ξινόμαυρο)
Αμύνταιο αφρώδες 2015, ροζέ, demi-sec, Amyndeon Wines (Π.Ο.Π. Αμύνταιο - Ξινόμαυρο)


Μοσχαρίσιο φιλέτο
spring rolls με ουρά μόσχου, baby πατάτες, μανιτάρια maitake & σάλτσα από μύρτιλα

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Aurelia, ροζέ, demi-sec, Zitsa Wines (Π.Γ.Ε. Ήπειρος – Ντεμπίνα, Βλάχικο, Μπεκιάρι)
Edenia rosé 2014, Κτήμα Θεόπετρα (Π.Γ.Ε. Μετέωρα – Λημνιώνα)


Τάρτα με ροδάκινο και κρέμα πικραμύγδαλου
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Muscat d' Ifestia, Κτήμα Χατζηγεωργίου - Λήμνος (Μοσχάτο
Αλεξανδρείας)
MOScato, Cair (
Π.Γ.Ε. Δωδεκάνησος - Muscat Trani)

..............................................................................................................................................................
 
Το μενού επιμελήθηκαν και ετοίμασαν:
ο chef Δημήτρης Τασιούλας και ο sous-chef Νικόλαος Διάφας

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 39€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Thria
, Μαρία Κάλλας 1, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 821120


WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems