GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
2013 | 2011-2012 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | 2005 | 2004
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΤΗΣ WINE PLUS

 
«Dîner en Ciel: Ελληνική Δημιουργική κουζίνα»

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017
Sky Bar
The Met Hotel

Φορέστε ένα γαλάζιο φόρεμα, ένα σιελ πουκάμισο,
ένα μπλε παντελόνι, μπλούζα, εσάρπα, πέδιλο… ένα μαντήλι τέλος πάντων,
και ελάτε να απολαύσουμε ελληνική δημιουργική κουζίνα!

Φανταστείτε…
στα πιάτα μας οι ευφυείς, πεντανόστιμες δημιουργίες
του Executive Chef
Δημήτρη Τσανανά.

Δίπλα τους, προσεκτικά επιλεγμένα κρασιά…
Και στον γαλανό (ciel) αέρα να πλανιέται όλο το πνεύμα του καλοκαιριού!



Menu

Γεμιστά κολοκυθάκια αυγολέμονο, με χοιρινό κιμά
σε μορφή Ιταλικού ριζότο αρωματισμένου με άνηθο

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2016, Κτήμα Άλφα
Μαλαγουζιά 2016, Τετράμυθος


Δροσερή σαλάτα με παξιμάδι Αστυπάλαιας συνοδευμένη από παραδοσιακό περέκ
και vinaigrette από ψητές πιπεριές Φλωρίνης

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ασύρτικο 2016, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη
Ασύρτικο Organic 2016, Santo Wines


Αποδομημένος «μοντέρνος» μουσακάς με αφρό μοσχοκάρυδου

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Rosé Ξινόμαυρο 2016, Κτήμα Αρβανιτίδη
Τομή ροζέ 2016, Οινοποιείο Τρουπή


Φιλέτο μυλοκόπι μαριναρισμένο σε ξύσμα λεμονιού, κρέμα από παστινάκι,
αρακάς σε τρεις μορφές και bisque καβουριού

Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Άβατον λευκό 2016, Tsantali
Viognier 2016, Κτήμα Παλυβού



Γλύκισμα κρέμας γαλακτομπούρεκου από παγωτό καϊμάκι, sauce anglaise
και τραγανή ημισφαίρα από φύλλο μπακλαβά


..............................................................................................................................................................
 
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου The Met
Δημήτρης Τσανανάς


Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 37€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο The Met
, τηλ. 2310 017000


WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems