GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι του κρασιού | Αμπελο-οινικές περιοχές | Ποικιλίες σταφυλιών | Μαθαίνω το κρασί - Wine school | Το κρασί και εμείς | Δοκιμάσαμε...
Ποικιλίες σταφυλιών


Ελληνικές ποικιλίες

Τα ελληνικά σταφύλια από το Α έως το... Σ

Αγιωργίτικο

Τα χαρμάνια του Αγιωργίτικου

Ασύρτικο

Μαλαγουζιά

Όλα για τη Μαλαγουζιά / The Guide to Malagousia

Μοσχάτα

Μοσχοφίλερο

Ξινόμαυρο

Ξινόμαυρο - Νάουσα, ένα αστέρι -ξανα-γεννιέται!

Ξινόμαυρο + Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon

Τα χαρμάνια του Ξινόμαυρου

Σπάνιες ελληνικές ποικιλίες



Ξενικές ποικιλίες

Τα κοσμοπολίτικα σταφύλια από το Α έως το... V 

Cabernet Sauvignon

Τα χαρμάνια του Cabernet Sauvignon

Chardonnay

Malbec

Merlot

Sauvignon Blanc

Syrah


Έλληνες οινολόγοι, οινοποιοί, οινοχόοι μας μιλούν για τα ελληνικά και ξένα σταφύλια

Τα χαρμάνια του Αγιωργίτικου - Γιώργος Σκούρας

Ασύρτικο - Βαγγέλης Γεροβασιλείου

Ασύρτικο - Χαρίδημος Χατζιδάκης

Sauvignon Blanc - Ανδρέας Ματθίδης

Μαλαγουζιά - Γιάννης Κουλελής

Μοσχάτο λευκό - Μανώλης Τσακαλάκης

WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems