GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι του κρασιού | Αμπελο-οινικές περιοχές | Ποικιλίες σταφυλιών | Μαθαίνω το κρασί - Wine school | Το κρασί και εμείς | Δοκιμάσαμε...
Αφρώδη κρασιά

Σκέφτεστε κάτι πιο απολαυστικό για το ξεκίνημα μιας καλοκαιρινής βραδιάς από ένα ποτήρι αφρώδους κρασιού; 

Οι λεπτές οσμές φρούτων, λουλουδιών, ζυμαριού γαργαλούν τα ρουθούνια.
Φίνες ξηρές, υπόγλυκες, γλυκές γεύσεις χτυπούν στην οροφή της στοματικής κοιλότητας με χιλιάδες μικρές εκρήξεις.

Δεν είναι τυχαίο το ότι η ανθρωπότητα, κάθε χρόνο, καταναλώνει 1,5 δισ. φιάλες αφρωδών κρασιών!

Απολαύστε τα ελληνικά αφρώδη κρασιά,μια ιδανική παρέα για το καλοκαίρι!

Santo Sparkling wine, Santo Wines
Η Ένωση Συνεταιρισμών Σαντορίνης παρουσιάζει ένα αφρώδες Ασύρτικο που επενδύει στον πολυδυναμικό χαρακτήρα της εκλεκτής λευκής ποικιλίας. Το πρώτο Ασύρτικο με φυσαλίδες παράγεται με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας και είναι αποτέλεσμα στρατηγικού σχεδιασμού με πηγή έμπνευσης το επόμενο βήμα για τον αμπελώνα της Σαντορίνης στον παγκόσμιο οινικό χάρτη.
    
Amalia Brut, Κτήμα Τσέλεπου
Σπινθηροβόλα και φινετσάτη, όπως πάντα, η Amalia Brut, ξεχειλίζει αρώματα λουλουδιών, βασιλικού και φρέσκων φουντουκιών. Καλά δομημένη, μαλακιά και κομψή έχει ένα τελείωμα που θα διαρκέσει ολόκληρο το καλοκαιρινό βράδυ. Παράγεται από Μοσχοφίλερο -από τον αμπελώνα Περπατιάρας στη Μαντίνεια- με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας.

Zibibbo Blink Brut, Blink Wines
Λευκό, ξηρό αφρώδες από την ποικιλία Zibibbo (Μοσχάτο Αλεξανδρείας). Φινετσάτο, ανάλαφρο, παιχνιδιάρικο στο στόμα, αλλά και στην εμφάνιση. Τα τριαντάφυλλα και τα φρούτα της μύτης κάνουν την εμφάνισή τους και στο στόμα, όπου και εγκαθίστανται για ώρα. 

Velvet, Cair

Η Cair, με 50 χρόνια εμπειρίας, μας προτείνει ένα δροσιστικό αφρώδες, το τέλειο αντίδοτο για την αδυσώπητη καλοκαιρινή ζέστη.  Chardonnay και Αθήρι από τη Ρόδο με τη δεύτερη ζύμωση να πραγματοποιείται μέσα στη φιάλη (Méthode Traditionnelle). 

Ακακίες sparkling, Κυρ Γιάννη

Το μοναδικό ελληνικό ροζέ αφρώδες κρασί που φέρει ένδειξη Ονομασίας Προέλευσης, παράγεται στο Αμύνταιο από Ξινόμαυρο. Η μύτη ξεκινά διακριτική, με υποψίες μαγιάς που εξελίσσονται σε όχημα για την ανάπτυξη των λεπτών αρωμάτων βατόμουρου και φράουλας. Ιδιαίτερα ελκυστικό, μακρύ και πλούσιο στόμα τελειώνει με δροσιστική οξύτητα και μετρημένη γλυκύτητα.

Ωδή Πανός ροζέ, Κτήμα Σπυρόπουλου

Ολοκαίνουργια κυκλοφορία η ροζέ έκδοση της Ωδής! Ακόμη ένα ιδιαίτερα ευχάριστο και ευκολόπιοτο κρασί από Μοσχοφίλερο, ιδανικό για απεριτίφ. Δροσιστικό, με ωραίο ώριμο φρούτο σε μεγάλη ένταση. Με παιχνιδιάρικη γεύση, φρεσκάδα και διακριτική γλυκύτητα στην επίγευση.
 
WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems