Wine Plus Tastings
Wine Plus Tasting «Champagne. Η επιστήμη πίσω από τις φυσαλίδες» Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017, 20:00 – 22:30 The Met Hotel
Η Champagne είναι ένα φανταστικό κρασί! Και η Champagne (Καμπανία) μια φανταστική αμπελουργική ζώνη, η οποία παρά τον έντονο ανταγωνισμό από τα άλλα αφρώδη κρασιά συνεχίζει να εξελίσσεται, να ανανεώνεται και να προχωρά με μεγάλα βήματα στο μέλλον!
Η Σαμπάνια είναι το θέμα της επόμενης και εορταστικής Wine Plus Tasting.
Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 θα ανακαλύψουμε την «επιστήμη» που κρύβεται πίσω από τις φίνες φυσαλίδες της. Θα περιπλανηθούμε νοητά σε αμπελώνες αποκωδικοποιώντας την πρόσφατη αναθεώρηση της νομοθεσίας της και όλες τις νέες τάσεις. Θα κάνουμε στάσεις σε θρυλικές υπόγειες κάβες διερευνώντας τον ρόλο του χαρμανιάσματος στη διαμόρφωση της τελικής γεύσης. Και θα δοκιμάσουμε 10 ετικέτες, από εξαίρετες λευκές και ροζέ non millésimés (N.V) έως συγκλονιστικές millésimés.
- DEUTZ Brut
- ALAYA Brut Zéro Dosage
- GOSSET Grande Reserve
- BOLLINGER Spécial Cuvée Brut
- MOET & CHANDON Ice Imperial
- DEUTZ Brut Rosé
- BILLECART SALMON Brut Rosé
- DEUTZ Millésime 2009
- LOUIS RODERER Brut Millésime 2009
- VEUVE CLICQUOT Millésime Reserve 2008
Σας περιμένουμε για μια συναρπαστική γευστική δοκιμή.
…………………………………………………………………………………………....................................................................................................................................................................................
H Wine Plus Tasting «Champagne. Η επιστήμη πίσω από τις φυσαλίδες» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017 στο The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, τηλ. 2310 017000). Αρχίζει στις 20:00, διαρκεί 2,5 ώρες, περιλαμβάνει ενημερωτικό υλικό και γευστική δοκιμή κρασιών.
Το κόστος συμμετοχής είναι 50€. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr
|
|
|