Menu
Λουκουμάς | καπνιστός τόνος | χαβιάρι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Ίαμα Ροζέ 2024 - Οινοποιείο Βρυνιώτη (Π.Γ.Ε. Εύβοια / Βραδυανό)
Μελιαστό 2024 - Κτήμα Σπυρόπουλος (Π.Γ.Ε. Πελοπόννησος / Μοσχοφίλερο, Αγιωργίτικο)
Damerale 2024 - Κτήμα Μωραΐτη (Π.Γ.Ε. Κυκλάδες / Αηδάνι Μαύρο, Μαυράθηρο, Μονεμβασιά)
Vera Rosa 2024 - Οινοποιείο Στραταριδάκη (Π.Γ.Ε. Κρήτη / Syrah, Κοτσιφάλι)
****
Ελληνικό τάκος
μοσχαρίσιο ταρτάρ | γιαούρτι | κομποτέ ντομάτας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Barbera Rosé 2024 - Οίνος Γρηγοριάδη (Ποικιλιακός οίνος / Barbera)
Ροζέ Ξινόμαυρο 2023 - Κτήμα Ζην Ηδέως (Π.Γ.Ε. Πέλλα / Ξινόμαυρο)
Scalarea Rosé 2024 - Scalarea Crete (Π.Γ.Ε. Κρήτη / Syrah, Κοτσιφάλι, Μαυροτράγανο)
****
Μπακαλιάρος κονφί
αφρός πατάτας | κρέμα πράσου | λάδι σύκου
Δάφνιος λευκός 2018, Οινοποιείο Δουλουφάκη (Π.Γ.Ε. Κρήτη / Βιδιανό)
****
Παστίτσιο
σιγομαγειρεμένο μοσχάρι | λαζάνια
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Emphasis Αγιωργίτικο 2022, Κτήμα Παυλίδη (Π.Γ.Ε. Δράμα / Αγιωργίτικο)
Ξινόμαυρο 2020, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη / Ξινόμαυρο)
****
Καραμελωμένο σύκο
λευκή σοκολάτα & γιαούρτι | παγωτό μάραθου
………………………………………………………………………………………
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki
Δημήτρης Φατίσης
Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 65€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, τηλ. 2310 401295
Hyatt Regency Thessaloniki