ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Τρίτη 23  Μαΐου 2023
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα


Στο επόμενο δείπνο μας o chef Δημήτρης Τασιούλας σχεδιάζει
ένα μενού με προτάσεις που μας ταξιδεύουν στη λεκάνη της Μεσογείου
από ανατολή σε δύση.

Δίπλα τους απολαμβάνουμε δροσιστικά ροζέ κρασιά
με ελκυστικό χρώμα και γεύση που ταιριάζει απόλυτα με την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Menu

Μπουρέκι με αγκινάρα και αυγοτάραχο

****

Καλαμάρι, κονσομέ με hamon iberico και φασόλια

****

Αρνίσιο φιλέτο
γαλάκτωμα από βουβαλίσιο γάλα, παντζάρι, πιπεριά και γλυκό κρεμμύδι

****
Κιουνεφέ με παγωτό, γιαούρτι με λευκή σοκολάτα
Κανταΐφι, παγωτό κανέλα, χώμα από μέλι


Τα πιάτα θα συνοδεύσουμε με μεγάλη επιλογή
από ροζέ κρασιά που συμμετέχουν
στη 4th Rosé Grand Tasting @Thessaloniki


………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο chef του εστιατορίου Όλυμπος Νάουσα
Δημήτρης Τασιούλας

Ώρα προσέλευσης: 20:45 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 62€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα, τηλ. 2314 404040

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
11/11/2025 Spices bazaar
Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2025 
Chan, The Met Hotel
Στο επόμενο δείπνο της Wine Plus 
υποκύπτουμε στη γοητεία των μπαχαρικών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς ...
Εστιατόριο Όλυμπος Νάουσα
Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2025

Στο επόμενο δείπνο μας
η μίξη γεύσεων από τη Μεσόγειο, την Ασία, τη Λατινική Αμερική 
δημιουργεί ...
Ambrosia restaurant 
Hyatt Regency Thessaloniki 
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2025
Στο πρώτο δείπνο της σεζόν 
θα γνωρίσουμε τον νέο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki 
Δημήτρη ...