ENG

Οινικές περιηγήσεις

A A

Ξεκινάμε και πάλι τις περιηγήσεις μας από την αγαπημένη Νάουσα!
Η Wine Plus μας προτείνει μια ημέρα γεμάτη βόλτες σε αμπελώνες, επισκέψεις σε οινοποιεία, κρασιά και παραδοσιακές γεύσεις.
Εξαιρετικά αφιερωμένη στους λάτρεις του Ξινόμαυρου και όχι μόνο…

Το rendez vous μας θα είναι το πρωί του Σαββάτου 9 Απριλίου στο οινοποιείο της Αργατίας στο Ροδοχώρι Νάουσας. Θα μας περιμένουν η γνωστή γεωπόνος και ειδικός αμπελουργίας Χαρούλα Σπινθηροπούλου μαζί με τον σύζυγό της Παναγιώτη Γεωργιάδη και τους δύο γιους τους Χριστόφορο και Κωνσταντίνο για να μας δώσουν όλα τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις στη φημισμένη αμπελουργική περιοχή. Η ξενάγηση στο οικογενειακό οινοποιείο  θα ολοκληρωθεί με τη γευστική δοκιμή επιλεγμένων ετικετών του κτήματος:

Χαρούλα λευκός 2021
Ροζέ Χωρίς 2021
Χαρούλα ερυθρός 2020
Νάουσα 2016

Επόμενη στάση στο Γιανακοχώρι, στο κτήμα Κυρ-Γιάννη, το οποίο φέτος εγκαινίασε τους καινούργιους χώρους υποδοχής και επισκέψιμου καθώς και το εστιατόριο του κτήματος. Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει καταρχάς ξενάγηση στον αμπελώνα, στο οινοποιείο και στην καινούργια κάβα βαρελιών. Συνέχεια με πεζοπορία στον αμπελώνα και γευστική δοκιμή επιλεγμένων ετικετών του κτήματος:

Ακακίες Sparkling 2020
Ντρούμο 2019
Καλή Ρίζα 2018
Ράμνιστα 2017
Διάπορος 2017
Νάουσα Le Bicentenaire 2011

Η επίσκεψη θα ολοκληρωθεί στο εστιατόριο του κτήματος. Θα γευματίσουμε απολαμβάνοντας γεύσεις που εμπνέονται από την τοπική παράδοση.

Μενού

Χειροποίητο ψωμί με δαμασκηνοελιές Χαλκιδικής
Κολοκυθόσουπα
Σαλάτα με φρέσκια ρόκα, παντζαρόφυλλα, ψητό παντζάρι και μαλακό μπάτζιο
Μπάτζιος
Ντολμαδάκια με αρωματισμένο γιαούρτι

L’ Esprit du Lac 2020

Επιλογή από τα κυρίως πιάτα:
Τηγανητοί κεφτέδες πάνω σε μάντζα και κρέμα από μπάτζιο
Μαντζαρονάδα με φρέσκια ρίγανη και μαλακό μπάτζιο
Φασουλνταβάς με πέστροφα και φρέσκα μυρωδικά
Μοσχαράκι με βουτυράτο πουρέ

Κτήμα Κυρ Γιάννη Fallen Oak 2018

Κρέμα αρμπαρόριζας με καραμελωμένα αμύγδαλα και μπισκότο βουτύρου

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr
............................................................................................................................................................................................................................

Τιμή συμμετοχής: 49€ κατ’ άτομο. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ 24%.

Περιλαμβάνει:     
Επίσκεψη στο οινοποιείο Αργατία, γευστική δοκιμή 4 κρασιών με συνοδεία τοπικών τυριών.
Επίσκεψη στο Κτήμα Κυρ-Γιάννη, ξενάγηση, γευστική δοκιμή 6 κρασιών, γεύμα στο εστιατόριο του κτήματος.

Η μετακίνηση θα γίνει με τα δικά μας μεταφορικά μέσα.

Με τη δήλωση συμμετοχής προκαταβολή 29€ κατ’ άτομο.

Προκαταβολή: έως 24 Μαρτίου 2022
Εξόφληση: έως 31 Μαρτίου 2022

Λόγω της ιδιαιτερότητας των εκδρομών που διοργανώνουμε (επισκέψεις σε οινοποιεία, γευστικές δοκιμές κρασιών), δεν συνιστάται η συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.
Σημαντική υπενθύμιση: Καθώς οι εκδηλώσεις μας υλοποιούνται σε απολύτως ασφαλές περιβάλλον, με την τήρηση υγειονομικού Covid-free πρωτοκόλλου λειτουργίας, η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη και οι συμμετέχοντες παρακαλούνται να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης σε ισχύ.

............................................................................................................................................................................................................................

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Wine Plus χρησιμοποιεί για λογαριασμό των πελατών της μεταφορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλους φορείς στους οποίους δεν έχει άμεσο έλεγχο. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα, τραυματισμούς, καταστροφές, απώλειες, καθυστερήσεις που οφείλονται στις εταιρείες ή τα πρόσωπα που εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό της. Απώλειες, καθυστερήσεις ή επιπλέον δαπάνες που οφείλονται σε ασθένεια, απεργίες, καιρικές συνθήκες ή φυσικές καταστροφές βαρύνουν τους ταξιδιώτες. Λεπτομέρειες του προγράμματος όπως ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας μουσείων, αξιοθέατων, οινοποιείων και λοιπών επισκέψιμων σημείων βασίζονται στις πληροφορίες κατά τον σχεδιασμό της εκδρομής. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αυθαίρετες αλλαγές και διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή ή και ακύρωση λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων ή λόγω μη συμπληρώσεως του απαραιτήτου αριθμού συμμετεχόντων. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν κλοπές, φθορά ή απώλεια αποσκευών, ταξιδιωτικών εγγράφων, χρημάτων και τιμαλφών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
•    Ακύρωση συμμετοχής από 10 μέχρι και 2 ημέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού: πλήρης παρακράτηση της προκαταβολής.
•    Ακύρωση συμμετοχής από 2 ημέρες πριν και μέχρι την έναρξη του ταξιδιού: πλήρης παρακράτηση όλου του ποσού.
•    Κάθε συνεννόηση για συμμετοχή είναι έγκυρη μόνον όταν συνοδεύεται από καταβολή της προκαταβολής ή της εξόφλησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες ημερομηνίες.

ΑΛΛΑ Οινικές περιηγήσεις
Επανασχεδιάσαμε και σας προσκαλούμε στην εκδρομή της Wine Plus στο Αμύνταιο.
Μπορεί η φετινή υλοποίηση των εκδηλώσεών μας να έχει ιδιαιτερότητες ...
Η Wine Plus μας προτείνει έναν υπέροχο ανοιξιάτικο περίπατο. Το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη με βόρεια κατεύθυνση και ...