ENG

Οινικές περιηγήσεις

13/05/2018

Η Wine Plus μας προτείνει έναν υπέροχο ανοιξιάτικο περίπατο. Το πρωί της Κυριακής 13 Μαΐου θα αφήσουμε τη Θεσσαλονίκη με βόρεια κατεύθυνση και σε λιγότερο από μία ώρα θα βρεθούμε στη Γουμένισσα.

Το πρώτο οινοποιείο που θα επισκεφτούμε φτάνοντας στη ζώνη ανήκει στη Μπουτάρη Οινοποιητική, η οποία ήταν παρούσα στην περιοχή από παλιά. Πιστεύοντας στην ποιότητα του κρασιού της, συνέβαλλε ουσιαστικά στην αναβάθμισή του και το 1979, αμέσως μετά από την αναγνώρισή του ως Ονομασία Προέλευσης, κυκλοφόρησε το πρώτο εμφιαλωμένο κρασί με την ένδειξη Γουμένισσα. Θα το δοκιμάσουμε μετά από την ξενάγηση στο οινοποιείο, του οποίου οι δεξαμενές έχουν γυναικεία ονόματα!

Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε στο οινοποιείο της οικογένειας Αϊδαρίνη. Οι φανατικοί φίλοι του κρασιού της Γουμένισσας δεν εννοούν εκδρομή στο Πάικο και τα χωριά του, χωρίς μία επίσκεψη στο καινούργιο οινοποιείο τους.

Πάνω στον δρόμο που οδηγεί στα Γιαννιτσά θα βρούμε τον αμπελώνα και το οινοποιείο του Κτήματος Χατζηβαρύτη, το πιο καινούργιο της ζώνης. Εδώ θα μας περιμένουν ο Βαγγέλης Χατζηβαρύτης και η Όλγα Ιακωβίδου για ξενάγηση και γευστική δοκιμή των κρασιών τους.

Η εκδρομή μας θα ολοκληρωθεί ιδανικά στην ταβέρνα Παρυφές στη Γρίβα. Στο φιλόξενο περιβάλλον της και ατενίζοντας τις καταπράσινες πλαγιές του Πάικου θα απολαύσουμε γευστικά ντόπια κρέατα και κατσικίσιο τυρί από τα κοπάδια.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Wine Plus: τηλ. 2310 888311, info@wineplus.gr


Τιμή συμμετοχής: 39€ κατ’ άτομο.
Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.


Περιλαμβάνει: μετακίνηση με λεωφορείο, επίσκεψη στα οινοποιεία της Μπουτάρη Οινοποιητικής, Οινοποιίας Αϊδαρίνη και Κτήμα Χατζηβαρύτη, γεύμα. Ταξιδιωτική ασφάλιση. Συνοδός.

Με τη δήλωση συμμετοχής προκαταβολή 20€ κατ’ άτομο.

Προκαταβολή:   έως 4 Μαΐου 2018
Εξόφληση:        έως 11 Μαΐου 2018

Λόγω της ιδιαιτερότητας των εκδρομών που διοργανώνουμε (επισκέψεις σε οινοποιεία, γευστικές δοκιμές κρασιών), δεν συνιστάται η συμμετοχή παιδιών κάτω των 12 ετών.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η Wine Plus χρησιμοποιεί για λογαριασμό των πελατών της μεταφορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, εστιατόρια και άλλους φορείς στους οποίους δεν έχει άμεσο έλεγχο. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για ατυχήματα, τραυματισμούς, καταστροφές, απώλειες, καθυστερήσεις που οφείλονται στις εταιρείες ή τα πρόσωπα που εκτελούν υπηρεσίες για λογαριασμό της. Απώλειες, καθυστερήσεις ή επιπλέον δαπάνες που οφείλονται σε ασθένεια, απεργίες, καιρικές συνθήκες ή φυσικές καταστροφές βαρύνουν τους ταξιδιώτες. Λεπτομέρειες του προγράμματος όπως ημερομηνίες και ώρες λειτουργίας μουσείων, αξιοθέατων, οινοποιείων και λοιπών επισκέψιμων σημείων βασίζονται στις πληροφορίες κατά τον σχεδιασμό της εκδρομής. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αυθαίρετες αλλαγές και διατηρεί το δικαίωμα για κάθε αλλαγή ή και ακύρωση λόγω απρόβλεπτων καταστάσεων ή λόγω μη συμπληρώσεως του απαραιτήτου αριθμού συμμετεχόντων. Η Wine Plus δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν κλοπές, φθορά ή απώλεια αποσκευών, ταξιδιωτικών εγγράφων, χρημάτων και τιμαλφών κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ
•    Ακύρωση συμμετοχής από 10 μέχρι και 3 ημέρες πριν την έναρξη του ταξιδιού: πλήρης παρακράτηση της προκαταβολής.
•    Ακύρωση συμμετοχής από 3 ημέρες πριν και μέχρι την έναρξη του ταξιδιού: πλήρης παρακράτηση όλου του ποσού.
•    Κάθε συνεννόηση για συμμετοχή είναι έγκυρη μόνον όταν συνοδεύεται από καταβολή της προκαταβολής ή της εξόφλησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες  ημερομηνίες.
A A
ΑΛΛΑ Οινικές περιηγήσεις
Ξεκινάμε και πάλι τις περιηγήσεις μας από την αγαπημένη Νάουσα!
Η Wine Plus μας προτείνει μια ημέρα γεμάτη βόλτες σε αμπελώνες, επισκέψεις σε ...
Επανασχεδιάσαμε και σας προσκαλούμε στην εκδρομή της Wine Plus στο Αμύνταιο.
Μπορεί η φετινή υλοποίηση των εκδηλώσεών μας να έχει ιδιαιτερότητες ...