Menu
Welcome
Sping Rolls | κολοκυθοκεφτέδες | δυόσμος | γιαούρτι | lime
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαντινεία cuvée 2024, Boutari (ΠΟΠ Μαντίνεια)
Μαλαγουζιά 2024, Κτήμα Αρβανιτίδη (ΠΓΕ Θεσσαλονίκη)
Lexis Gris Moschofilero Sur Lie 2023, Οινοποιείο Ζαχαριά (ΠΓΕ Πελοπόννησος)
*****
Αμπελοφάσουλα στη σχάρα | κρεμμύδι confit |ντομάτα| ξηρή μυζήθρα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
La Pierre de Scandale 2024, Κτήμα Δ. Μίγα (ΠΓΕ Τύρναβος)
M by Saint-Maur 2023, Château Saint-Maur (PDO Côtes de Provence)
Roseblood 2023, Château d'Estoublon (PDO Coteaux Varois en Provence)
*****
Ιμάμ μπαϊλντί γαρίδας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Άτι Ροζέ 2024, Οινοποιείο Αργυράκη (ΠΓΕ Ημαθία)
Ροζέ Λημνιώνα Bio 2024, Κτήμα Ζαφειράκη (ΠΓΕ Τύρναβος)
Syrah Rosé 2022, Κτήμα Φλόριαν ΠΓΕ Μακεδονία)
*****
Αιγαιοπελαγίτικο λαβράκι στο αλάτι | κριθαράκι κακαβιάς
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Γαία S λευκό 2024, Γαία Οινοποιητική (ΠΓΕ Πελοπόννησος)
Château Julia Ασύρτικο 2024, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη (ΠΓΕ Δράμα)
Εκμέκ κανταΐφι | καβουρδισμένα αμύγδαλα | κρέμα βανίλιας | νεκταρίνι σε 2 μορφές
.....................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου The Met Δημήτρης Τσανανάς
Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 55€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Sky Bar του ξενοδοχείου The Met, τηλ. 2310 017154