ENG

Το τέλειο τυρί για το αγαπημένο σας κρασί

10/04/2018

Σαμπάνια + parmigiano Reggiano

Ασύρτικο + χλωρό Σαντορίνης, μανούρα Σίφνου, λαδοτύρι Λέσβου

Ρομπόλα + πρέντζα Κεφαλονιάς, καλαθάκι Λήμνου

Μοσχοφίλερο + ανθότυρο, κατίκι Δομοκού, σφέλα

Μαλαγουζιά + μελίχλωρο Λήμνου, ανεβατό Γρεβενών, μανούρι

Βιδιανό + ανθότυρος Κρήτης, μυζήθρα

Σαββατιανό + φέτα, χαλούμι

Chardonnay φρέσκο + κασέρι, μετσοβέλα, λαδοτύρι

Chardonnay βαρέλι + καπνιστό Μετσόβου (μετσοβόνε), γραβιέρα

Sauvignon Blanc + μανούρι, camembert

Gewürztraminer + chèvre

Riesling + gruyère, stilton και άλλα «μπλε» τυριά

Ξινόμαυρο ροζέ + μπάτσος, μετσοβέλα

Αγιωργίτικο ροζέ + φορμαέλα

Αγιωργίτικο + αρσενικό Νάξου, brie, camembert

Ξινόμαυρο + μπάτσος, γραβιέρα Αγράφων, κρασοτύρι

Λημνιώνα + κατσικίσιο Μετσόβου, γραβιέρα

Merlot + ώριμo emmental, camembert

Pinot Noir + brie

Cabernet Sauvignon + κατσικίσιο Μετσόβου, παλαιωμένη γραβιέρα, αρσενικό Νάξου, gorgonzola

Syrah +  ώριμη Κρητική γραβιέρα, comte

Μοσχάτο Σάμου γλυκύς + κοπανιστή Μυκόνου

Vinsanto + mascarpone

Μαυροδάφνη + roquefort

Port + stilton
A A