ENG
×
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER
ΝΕΑ
Η Wine Plus προτείνει οινική εκπαίδευση για όλους όσοι συνεχίζουν να αναζητούν μια ζωή με ποιότητα.
Ανανεωμένο ...
Φρέσκος ή ώριμος, όποιος και να είναι ο γευστικός χαρακτήρας ενός Chardonnay, η αναμφισβήτητη γοητεία του εστιάζεται ...
Στο ανοιξιάτικο δείπνο μας, ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα συναρπαστικό μενού που εξερευνά ...
Ο τελευταίος μήνας του χειμώνα ξεκινάει με τη γιορτή του προστάτη των αμπελουργών και των αγροτών, του  Αγίου ...
Για 16η συνεχή χρονιά η Wine Plus οργανώνει Μαθήματα Μαγειρικής για αρχάριους και προχωρημένους, για επαγγελματίες ...

WPmagazine - 54 Δεκέμβριος 2017

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ
Στη Θεσσαλονίκη ανεβαίνουν κάθε Οκτώβριο, μαζικά, οι οινοποιοί της Πελοποννήσου και μας προσκαλούν στην καθιερωμένη ...
Στη συνάντηση Μαρτίου 2018 του Wine Club THESSALONIKI'96 δοκιμάσαμε 12 ροζέ κρασιά από διαφορετικές αμπελουργικές ζώνες της ...
Ιδού οι 6 πιο διαδεδομένες ελληνικές ποικιλίες, οι εκτάσεις τους σε ha και σε ποσοστό του αμπελώνα της χώρας:
Σαββατιανό ...
Σαμπάνια + parmigiano Reggiano
Ασύρτικο + χλωρό Σαντορίνης, μανούρα Σίφνου, λαδοτύρι Λέσβου
Ρομπόλα + πρέντζα Κεφαλονιάς, ...
Γνωστός και πολύ αγαπητός οινοποιός, ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου, εδώ και 40 χρόνια, φέρνει στα ποτήρια μας αποκλειστικά ...
Τι κρασί θα πιείτε με τις αγκινάρες, το τζατζίκι, την ομελέτα;
Υπάρχουν, όντως, κάποια μαγειρικά υλικά και τρόφιμα ...
Αν νομίζετε ότι το Cabernet Sauvignon είναι η πιο διαδεδομένη ποικιλία στη Γαλλία, απλώς κάνετε λάθος… Ο «βασιλιάς» των ...
Η φετινή œno/gastronomique περιήγηση στο Παρίσι ξεκίνησε από το «110 de Taillevent». Το διάσημο, super γαστρονομικό εστιατόριο Taillevent ...