ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά αστέρια"!

Να ανταλλάξουμε ευχές για το καλοκαίρι, δοκιμάζοντας τα εξαίρετα πιάτα του πολυβραβευμένου executive chef Απόστολου Αλτάνη δίπλα σε κρασιά αστέρια!

«A night with the stars - Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις»
Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018
Ambrosia restaurant
Hyatt Regency Thessaloniki



Menu

Welcome
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη


Τσιπούρα μαρινάτη
πράσινο τζατζίκι, μαύρο σκόρδο, μελισσόχορτο & κρέμα αγγουριού
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαντίνεια 2017, Κτήμα Τσέλεπου (Μοσχοφίλερο)
Plano Ασύρτικο 2016, Κτήμα Τέχνη Οίνου

****

Ντοματόρυζο
ντοματίνια Σαντορίνης, λουκάνικο Τζουμαγιάς & φέτα σαγανάκι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Έμμετρος λόγος ροζέ 2017, Tsantali (Ξινόμαυρο, Syrah)
Apla 2017, Oenops Wines (Ξινόμαυρο, Λημνιώνα, CS)


****

Σορμπέ καρπούζι
ζελέ φέτας

****

Εξοχικό
σιγοψημένο χοιρινό & κρέμα καπνιστής πατάτας, σάλτσα ψητού με ερυθρό κρασί
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Λημνιό 2016, Κτήμα Βουρβουκέλη
Άγιος Χρόνος 2013, Κτήμα Αβαντίς (Syrah, Viognier)


****

Κεράσι
μους πικρής σοκολάτας με άρωμα φράουλας, φρούτα του δάσους & σορμπέ βατόμουρο
Μαυροδάφνη Réserve 2009, Cavino

………………………………………………………………………………………

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του Hyatt Regency Thessaloniki Απόστολος Αλτάνης

Ώρα προσέλευσης: 20:30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.15
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 48€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Ambrosia, Hyatt Regency Thessaloniki, τηλ. 2310 401295

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των αρωματικών φυτών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του και εμείς ...
Στο ανοιξιάτικο δείπνο μας, ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα συναρπαστικό μενού που εξερευνά το γαστριμαργικό ...

Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.
Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα ...