ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A


Αποκριάτικο Δείπνο της Wine Plus = Γεύση από Καρναβάλι @Greece

Νάουσα, Σοχός, Ξάνθη, Τύρναβος, Πάτρα, Κύθηρα….

Ο executive chef του ξενοδοχείου Στέφανος Σταμίδης
επέλεξε προϊόντα και συνταγές από περιοχές φημισμένων ελληνικών καρναβαλιών.
Σχεδίασε ένα λαχταριστό & σοφιστικέ μενού
με εκλεπτυσμένες & περίεργες συνταγές
που φέρουν την προσωπική, έξυπνη σφραγίδα του.

Και εμείς επιλέξαμε τα ταιριαστά κρασιά/συνοδούς
από κοντινούς, σπουδαίους αμπελότοπους.

Menu

Amuse bouche
Μπουρέκι με κασέρι Σοχού και chorizo σε σούπα γλυκιάς κολοκύθας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ασπρολίθι 2016, Άγγελος Ρούβαλης (Π.Ο.Π. Πάτρα)


Καβουρμάς Ξάνθης, βελουτέ Μπουρανί (παραδοσιακή τσουκνιδόσουπα Τυρνάβου),
τραγανό αυγό με κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Παλαιός Άμπελος 2017, Κτήμα Μίγα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Άβδηρος ροζέ 2017, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)


Σαλάτα με παντζάρια και εσπεριδοειδή, τουλουμοτύρι Κοζάνης
και παστέλι από φιστίκια Αιγίνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Nouveau 2017 ροζέ, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Γ.Ε. Ημαθία)
Κτήμα Βογιατζή ροζέ 2017 (Π.Γ.Ε. Βελβεντός)


Φραγκόκοτα με βενετσιάνικο παστίτσιο Κυθήρων
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pinot Noir 2015, Δύο Φίλοι (Π.Γ.Ε. Σιάτιστα)
Νάουσα 2013, Αργατία (Π.Ο.Π.)


Ηπειρώτικη γαλατόπιτα με πράσινο μήλο
και παγωτό από Τεντούρα Πατρών
Μοσχάτος Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Ο.Π.)

..............................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.

Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Nikopolis, τηλ. 2310 401092

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Στο ανοιξιάτικο δείπνο μας, ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα συναρπαστικό μενού που εξερευνά το γαστριμαργικό ...

Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.
Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα ...