Menu
Amuse bouche
Μπουρέκι με κασέρι Σοχού και chorizo σε σούπα γλυκιάς κολοκύθας
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ασπρολίθι 2016, Άγγελος Ρούβαλης (Π.Ο.Π. Πάτρα)
Καβουρμάς Ξάνθης, βελουτέ Μπουρανί (παραδοσιακή τσουκνιδόσουπα Τυρνάβου),
τραγανό αυγό με κανταΐφι
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Παλαιός Άμπελος 2017, Κτήμα Μίγα (Π.Γ.Ε. Τύρναβος)
Άβδηρος ροζέ 2017, Κτήμα Βουρβουκέλη (Π.Γ.Ε. Άβδηρα)
Σαλάτα με παντζάρια και εσπεριδοειδή, τουλουμοτύρι Κοζάνης
και παστέλι από φιστίκια Αιγίνης
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Nouveau 2017 ροζέ, Κτήμα Χρυσοχόου (Π.Γ.Ε. Ημαθία)
Κτήμα Βογιατζή ροζέ 2017 (Π.Γ.Ε. Βελβεντός)
Φραγκόκοτα με βενετσιάνικο παστίτσιο Κυθήρων
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Pinot Noir 2015, Δύο Φίλοι (Π.Γ.Ε. Σιάτιστα)
Νάουσα 2013, Αργατία (Π.Ο.Π.)
Ηπειρώτικη γαλατόπιτα με πράσινο μήλο
και παγωτό από Τεντούρα Πατρών
Μοσχάτος Ρίου Πατρών 2014, Οινοποιία Παρπαρούση (Π.Ο.Π.)
..............................................................................................................................................................
Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε: ο executive chef του ξενοδοχείου Nikopolis Στέφανος Σταμίδης.
Ώρα προσέλευσης: 20.45 - 21.15
Ώρα έναρξης: 21.30
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 43€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το ξενοδοχείο Nikopolis, τηλ. 2310 401092