ENG

Γαστρονομικά δείπνα

A A

Στο ανοιξιάτικο δείπνο μας, ο Executive Chef του Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου δημιουργεί ένα συναρπαστικό μενού που εξερευνά το γαστριμαργικό σύμπαν της Βόρειας Ελλάδας.

Με βαθιά πίστη στην αυθεντική ελληνική κουζίνα και εφόδια τη διεθνή και εγχώρια εμπειρία του, τον γνήσιο ενθουσιασμό και το αναμφισβήτητο ταλέντο του, ο πολυβραβευμένος chef σχεδιάζει πιάτα που θα δημιουργήσουν γευστικές αναμνήσεις.

Τις γευστικές νότες των εδεσμάτων ακομπανιάρουν γοητευτικά λευκά, δυναμικά ροζέ και έντονα ερυθρά κρασιά!


Εστιατόριο Salonica

Makedonia Palace

Πέμπτη 16 Μαΐου 2018

Εστιατόριο Salonica
ξενοδοχείο Makedonia Palace
Πέμπτη 17 Μαΐου 2018


Μενού


Amuse Bouche
Αγιορείτικο λαυράκι μαρινέ

Γαρίδες σαγανάκι με κρέμα ξινού τραχανά
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Μαλαγουζιά 2017, Κτήμα Αρβανιτίδη
Φεγγίτες ροζέ 2017, Οινογένεσις

Μπακαλιάρος σε ζωμό από κρεμμύδια, κόκκινο πιπέρι & κρέμα πατάτας
Thema ροζέ 2017, Κτήμα Παυλίδη
LimNeon 2016, Κτήμα Πόρτο Καρράς

Πρoβατίνα στην κατσαρόλα & παραλλαγή στη μελιτζάνα με παγωτό φέτα
Επιλέξτε ανάμεσα στα κρασιά:
Νάουσα Alta 2015, Αμπελώνες Θυμιόπουλου
Pinot Noir 2015, Κτήμα Άλφα

Μακεδονικός χαλβάς με κουκουνάρι & κουλούρι Θεσσαλονίκης

.............................................................................................................................................................

Το μενού επιμελήθηκε και ετοίμασε ο executive chef του ξενοδοχείου Makedonia Palace Σωτήρης Ευαγγέλου

Ώρα προσέλευσης: 20.30 - 21.00
Ώρα έναρξης: 21.00

Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 50€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το εστιατόριο Salonica του ξενοδοχείου Makedonia Palace, τηλ. 2310 897176

ΑΛΛΑ Γαστρονομικά δείπνα
Σας προσκαλούμε στη βεράντα του εστιατορίου Ambrosia στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki για να απολαύσουμε "Μια βραδιά με ελληνικές γεύσεις και κρασιά ...
Στο δείπνο της Wine Plus υποκύπτουμε στη γοητεία των αρωματικών φυτών!
Ο executive chef Δημήτρης Τσανανάς τα χρησιμοποιεί στα πιάτα του και εμείς ...

Τα θαλασσινά είναι οι πρωταγωνιστές του δείπνου μας.
Ο chef του εστιατορίου Thria Δημήτρης Τασιούλας σχεδίασε ένα μενού βασισμένο στα ...