Με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Wine Plus διοργάνωσε τη ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουνίου, στον υπαίθριο χώρο της Μονής Λαζαριστών και εντυπωσίασε τους πάνω από 600 θεατές που προσέλκυσε.
Πάνω στη σκηνή, ο Ηλίας Μαμαλάκης μαγείρεψε μαζί με γνωστούς chef ξενοδοχείων 5* της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και ζαχαροπλάστες.
Η παράσταση ξεκίνησε με τον Dennis Van Golberdinge, executive chef του Hotel Les Lazaristes να μας ετοιμάζει σολομό με πάστα ελιάς και ριζότο αρωματισμένο με λεμόνι και λάδι βανίλιας. Στη συνέχεια ο Ιορδάνης Λεωνίδας, executive chef του Eagles Palace στην Ουρανούπολη μας πρότεινε σαρδέλες γεμιστές με φέτα και αρωματικά χόρτα. Ο Michel Jost, executive chef του Hyatt Regency και του Regency Casino Thessaloniki παρουσίασε τραγανά στικ παρμεζάνας, γαρίδες με σαντιγί μουστάρδας και μους σοκολάτας με βατόμουρα. Την παράσταση έκλεισε ο Παύλος Τερκενλής των γνωστών ζαχαροπλαστείων με μια δροσιστική τάρτα φρούτων.
Μετά την παράσταση οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν τα εδέσματα που ετοίμασαν τα ξενοδοχεία μαζί με ταιριαστά, εκλεκτά κρασιά: 4 Εποχές ΜΠΟΥΤΑΡΗ, Sauvignon Blanc ΙΝΟ, Καπνίας ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, Ροδίτης Γήινος ΚΑΤΩΓΙ - ΣΤΡΟΦΙΛΙΑ, Ξερολιθιά CRETA OLUMPIAS, CHARDONNAY ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ, CHARDONNAY NICO LAZARIDI, ΒΙΒΛΙΑ ΧΩΡΑ ροζέ, SYRAH ΑΒΑΝΤΙΣ, ΚΑΒΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, ΡΑΜΝΙΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ, Άνθεμις ΕΑΣ ΣΑΜΟΥ.
Ραντεβού του χρόνου! |