GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
πρόγραμμα 2017 - 2018 | επόμενη συνάντηση

Πρόγραμμα συναντήσεων 2017 – 2018


Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Η δύναμη της γης = τύποι/σύσταση εδάφους και κρασί
Η γεύση του terroir


Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017
Syrah και «φίλοι»
Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά των χαρμανιών του Syrah


Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017
Ο ρόλος του βαρελιού στη ζωή του κρασιού
Όλες οι εξελίξεις στο σύμπαν των βαρελιών
   

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017
10 συναρπαστικά κρασιά για τις γιορτές
   
   
Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018
Ο καιρός αλλάζει. Αλλάζουν και τα στυλ των κρασιών που πίνουμε;


Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
CS και «φίλοι»
Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά των χαρμανιών του Cabernet Sauvignon


Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018
Think Pink
Όλες οι τάσεις στα ροζέ κρασιά


Τετάρτη 25 Απριλίου 2018
Chardonnay και «φίλοι»
Μαθαίνουμε όλα τα μυστικά των χαρμανιών του Chardonnay


Τετάρτη 30 Μαΐου 2018
Μεταλλικότητα ή Ορυκτότητα (minerality)
Όλες οι εξηγήσεις για τον προσφιλή όρο mineralité


WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems