GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι της γεύσης | Προϊόντα + γεύσεις | Συνταγές | Deli on the spot | Χαρτογραφώντας τη γεύση | Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο Mono restaurant - wine bar

Βραδιά Οίνου και Υπέροχων Μεσογειακών Γεύσεων

Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο Mono restaurant-wine bar

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014


Το Mono restaurant – wine bar προσφέρει θελκτική μεσογειακή κουζίνα στην καρδιά του ομορφότερου σημείου της Αθήνας.

Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τους μοντέρνους τόνους στις μεσογειακές γευστικές παραδόσεις
μέσα από το μενού που υπογράφει ο chef  Βασίλης Βασιλείου.

Συνοικοδεσπότης της βραδιάς, το Κτήμα Αρβανιτίδη
προτείνει τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τα εδέσματα.


Menu

Καλωσόρισμα με γαρίδα tempura με ταρτάρ από μάνγκο, αγγούρι και τσίλι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Η βραδιά ξεκινά με έναν φινετσάτο συνδυασμό


Μαριναρισμένο ανθότυρο με μελισσόχορτο, μικρή σαλάτα με βαλεριάνα και αχλάδι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ανακαλύψτε πως η φρεσκάδα της Μαλαγουζιάς κολακεύει κάθε μπουκιά από το μυρωδάτο ορεκτικό


Ριζότο αρωματισμένο με μανταρίνι και φιλέτο καλαμαριού με μελάνι σουπιάς
Chardonnay 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
 Κλασικότατο το Chardonnay απογειώνει το πλούσιο σε θαλασσινούς τόνους πιάτο


Διάφραγμα μοσχαριού με σάλτσα εσπανιόλ, λάχανο σουκρούτ και baby πατάτες
Cabernet – Merlot 2009, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Το χαρμάνι των δύο εκλεκτών γαλλίδων είναι το όχημα που ξετυλίγει την αρωματική και γευστική παλέτα του πιάτου


Μπάρα πικρής σοκολάτας με αποξηραμένα μούρα, αφρός βασιλικού και φρέσκα βατόμουρα
Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γλυκός επίλογος με το Merlot να αρδεύει τέλεια την «πικρή» γεύση της σοκολάτας
και να αναδεικνύει την αρωματική νότα των μικρών κόκκινων φρούτων


.......................................................................................................................................................................................................


Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 35€

Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Mono restaurant – wine bar, Π. Μπενιζέλου 4Γ, Πλάκα
τηλ. 210 3226711


WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems