Βραδιά Οίνου και Υπέροχων Μεσογειακών Γεύσεων
Το Κτήμα Αρβανιτίδη στο Mono restaurant-wine bar
Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014
Το Mono restaurant – wine bar προσφέρει θελκτική μεσογειακή κουζίνα στην καρδιά του ομορφότερου σημείου της Αθήνας.
Την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου μας προσκαλεί να εξερευνήσουμε τους μοντέρνους τόνους στις μεσογειακές γευστικές παραδόσεις
μέσα από το μενού που υπογράφει ο chef Βασίλης Βασιλείου.
Συνοικοδεσπότης της βραδιάς, το Κτήμα Αρβανιτίδη
προτείνει τα κρασιά που θα συνοδεύσουν τα εδέσματα.
Menu
Καλωσόρισμα με γαρίδα tempura με ταρτάρ από μάνγκο, αγγούρι και τσίλι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Η βραδιά ξεκινά με έναν φινετσάτο συνδυασμό
Μαριναρισμένο ανθότυρο με μελισσόχορτο, μικρή σαλάτα με βαλεριάνα και αχλάδι
Μαλαγουζιά 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Ανακαλύψτε πως η φρεσκάδα της Μαλαγουζιάς κολακεύει κάθε μπουκιά από το μυρωδάτο ορεκτικό
Ριζότο αρωματισμένο με μανταρίνι και φιλέτο καλαμαριού με μελάνι σουπιάς
Chardonnay 2013, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Κλασικότατο το Chardonnay απογειώνει το πλούσιο σε θαλασσινούς τόνους πιάτο
Διάφραγμα μοσχαριού με σάλτσα εσπανιόλ, λάχανο σουκρούτ και baby πατάτες
Cabernet – Merlot 2009, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Το χαρμάνι των δύο εκλεκτών γαλλίδων είναι το όχημα που ξετυλίγει την αρωματική και γευστική παλέτα του πιάτου
Μπάρα πικρής σοκολάτας με αποξηραμένα μούρα, αφρός βασιλικού και φρέσκα βατόμουρα
Merlot 2008, Κτήμα Αρβανιτίδη (Π.Γ.Ε. Θεσσαλονίκη)
Γλυκός επίλογος με το Merlot να αρδεύει τέλεια την «πικρή» γεύση της σοκολάτας
και να αναδεικνύει την αρωματική νότα των μικρών κόκκινων φρούτων
.......................................................................................................................................................................................................
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Κόστος συμμετοχής κατ' άτομο: 35€
Για κρατήσεις επικοινωνήστε με το Mono restaurant – wine bar, Π. Μπενιζέλου 4Γ, Πλάκα
τηλ. 210 3226711