GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι της γεύσης | Προϊόντα + γεύσεις | Συνταγές | Deli on the spot | Χαρτογραφώντας τη γεύση | Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Trio σοκολάτας!

Ζεστή moelleux chocolat + Μους πικρής σοκολάτας + Κρέμα και παγωτό σοκολάτας με γρανίτα σοκολάτας σε ποτήρι
από τον executive chef Michel Jost και τα Μαθήματα Μαγειρικής της Wine Plus

Ζεστή moelleux chocolat
Υλικά
150 γρ. αλεύρι
100 γρ. σοκολάτα
4 αυγά
100 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση
Χτυπάμε όλα τα υλικά μαζί και ψήνουμε στους 200oC για δέκα λεπτά.


Μους πικρής σοκολάτας με καλούα
Υλικά
100 γρ. ασπράδια
150 γρ. κουβερτούρα bitter
20 ml καλούα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
λίγο βούτυρο

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε το βούτυρο με την κουβερτούρα, προσθέτουμε τα ασπράδια με το καλούα και στο τέλος την κρέμα γάλακτος χτυπημένη.


Κρέμα και παγωτό σοκολάτας με γρανίτα σοκολάτας σε ποτήρι
Υλικά
60 γρ. παγωτό
100 γρ. ασπράδια
150 γρ. κουβερτούρα
20 ml κονιάκ
150 γρ. κρέμα γάλακτος
3 γρ. ζελατίνας

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems