GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι της γεύσης | Προϊόντα + γεύσεις | Συνταγές | Deli on the spot | Χαρτογραφώντας τη γεύση | Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Pizza Margherita

Υλικά
500 γρ. αλεύρι (50% σκληρό – 50% μαλακό)
30 γρ. μαγιά
30 γρ. ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
αλάτι
500 γρ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας
250 γρ. μοτσαρέλλα

Εκτέλεση
Ζύμη
Διαλύουμε σε λίγο χλιαρό νερό τη μαγιά και τη ρίχνουμε στο σκεύος με το αλεύρι, προσθέτοντας ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι.
Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει εύπλαστο και να διαλυθεί εντελώς το αλεύρι, προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται.
Αφήνουμε τη ζύμη να φουσκώσει (περίπου 3 ώρες).

Σάλτσα
Ετοιμάζουμε σάλτσα με φρέσκιες  ντομάτες ή κονσέρβα (αποφλοιωμένες). Τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι το σκόρδο και τις ντομάτες, αφήνοντας τες σε χαμηλή φωτιά για 5-7 λεπτά .

Όταν ετοιμαστεί η ζύμη, ανοίγουμε φύλλο στο μέγεθος και τη φόρμα της αρεσκείας μας. Στρώνουμε επάνω τη σάλτσα ντομάτας και κομμάτια από φρέσκια μοτσαρέλλα.
Την ψήνουμε στον φούρνο για 15-20 λεπτά.
 
WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems