GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι της γεύσης | Προϊόντα + γεύσεις | Συνταγές | Deli on the spot | Χαρτογραφώντας τη γεύση | Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Χοιρινό φιλέτο γεμιστό με μανιτάρια, φέτα και μυρωδικά με σέσκουλα φρικασέ
από τον Michel Jost, complex executive chef της Starwood Hotel & Resorts
 
Υλικά (για 4 άτομα)
2 τεμάχια χοιρινό φιλέτο                                                 
αλάτι & πιπέρι
1 κουταλιά σκορδέλαιο                                                                          
20 gr μπόλια                                                     
100 gr μανιτάρια                                                
10 gr σκόρδο                                                    
25 ml ούζο                                                                   
1 κλωνάρι μαϊδανό                     
1 κλωνάρι θυμάρι
1 κλωνάρι ρίγανη
50 gr φέτα
                                                           
½ kg σέσκουλα                                              
1 l ζωμός κρέατος                                            
4 φρέσκα κρεμμυδάκια                                      
1 κρεμμύδι ξερό
20 gr άνηθος                                                     
1 αυγό
χυμός ενός λεμονιού
1 κουταλιά γιαούρτι
 
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το φιλέτο και το ανοίγουμε για να το γεμίσουμε. Κατόπιν το τυλίγουμε σε μπόλια και το βάζουμε για να ψηθεί στους 150 βαθμούς για 20 λεπτά.
Καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τα σέσκουλα. Σε μία κατσαρόλα μαραίνουμε το κρεμμύδι και τα σέσκουλα. Ρίχνουμε τον ζωμό από το κρέας και αφήνουμε να βράσουν με ανοιχτό καπάκι για 15 λεπτά. Κάνουμε αυγολέμονο και το ανακατεύουμε με τα σέσκουλα. Προσθέτουμε τον άνηθο.
Τοποθετούμε σε βαθύ πιάτο τα σέσκουλα και μετά το χοιρινό φιλέτο.
Γαρνίρουμε και σερβίρουμε.
WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems