GR | EN
WINEPLUS ON
ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ
NEWSLETTER
LINKS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
HOME WINE PLUS MAGAZINE ΒΑΒΥΛΩΝΙΑ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
WINE PLUS ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ WINE CLUB ΑΛΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ
ΚΡΑΣΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΡΜΟΝΙΕΣ ΤΑΞΙΔΙ SPIRITS
Οι άνθρωποι του κρασιού | Αμπελο-οινικές περιοχές | Ποικιλίες σταφυλιών | Μαθαίνω το κρασί - Wine school | Το κρασί και εμείς | Δοκιμάσαμε...
Wine Plus wine picks - Δεκέμβριος 2016

Δοκιμάσαμε νέες κυκλοφορίες από τον Ελληνικό αμπελώνα

Οικοσύστημα Ασύρτικο 2015, Κτήμα Άλφα

Πράσινο φρούτο και φυτικότητα στη μύτη, φρεσκάδα και νότες ορυκτότητας στη γεύση. To καινούργιο Ασύρτικο από το Αμύνταιο συμμετέχει στην τριλογία «Οικοσύστημα» (μαζί με τα Chardonnay και Sauvignon Blanc Fumé).

Pyritis Mega Cuvée 2015, Artemis Karamolegos Winery
Πυκνή υφή, συμπύκνωση, κοφτερή οξύτητα. Μια εντυπωσιακή προσέγγιση! O Πυρίτης προέρχεται από αμπελοτόπια στον Πύργο (2/3) και το Μεγαλοχώρι (1/3) με αποκλειστικά γέρικα κλήματα Ασύρτικου και έχει παραμείνει 10 μήνες με τις λάσπες.

Sole Βιδιανό 2015, Κτήμα Βιβλία Χώρα
Φινετσάτο, με πυκνό φρούτο εσπεριδοειδών, φρεσκάδα λεμονιού και λεπιδωτή οξύτητα από τη συμμετοχή του Ασύρτικου (8%). Το πρώτο Βιδιανό εκτός Κρήτης μας δίνει εξαίρετα αποτελέσματα. 

Φιλέρι 2015, Νέστωρ
Με μοντέρνα εμφάνιση και ιδιαιτέρα φινετσάτο αρωματικό/γευστικό προφίλ, αυτό το Φιλέρι από τη Μεσσηνία δίνει το στίγμα της καινοτόμου συνεργασίας μεταξύ του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού της περιοχής και της οικογένειας Λαφαζάνη, γνωστής από τη δραστηριότητά της στη Νεμέα.

Aetheria 2015, Σεμέλη
60% Μαλαγουζιά από τον Ασπρόκαμπο Νεμέας + 40% Chardonnay από την Αιγιάλεια. Το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερα ελκυστικό λευκό κρασί, με τους ποικιλιακούς χαρακτήρες των σταφυλιών σε πλήρη αρμονία. Φίνα γεύση, ζωηρή οξύτητα, πολύ καλή ισορροπία.΅

White Soul 2015, Κτήμα Πόρτο Καρράς
Καινούργια λευκή ετικέτα από τον πανέμορφο αμπελώνα του Πόρτο Καρράς. Το Μοσχάτο Αλεξανδρείας (σε ποσοστό 30%) δίνει την ένταση και τον λουλουδάτο χαρακτήρα ενώ το Αθήρι (70%) προσθέτει τη δομή και τη φρεσκάδα.

Inima Νεγκόσκα 2015, Κατώγι
Καινούργια ετικέτα από την επίσης νέα σειρά Inima και το Κατώγι. Φρέσκο ερυθρό από την ποικιλία Νεγκόσκα που διακρίνεται για τον φρουτώδη αρωματικό χαρακτήρα και τη μαλακιά, πλούσια γεύση. Ιδανικό ζευγάρι για το Inima Αθήρι Ασύρτικο.

Princess 2013, Κτήμα Αβαντίς
Μια γλυκιά πριγκίπισσα από Syrah! Θαυμάσια ισορροπημένη, γεμάτη κεράσια και βατόμουρα που βαδίζουν πλάι στα καβουρντισμένα αμύγδαλα και τα καρύδια. Ζωντανή, πολύ πλούσια και μακριά...

WINE PLUSΚΡΑΣΙΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΤΑΞΙΔΙ...PLUS
WINE PLUS MAGAZINE
ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΠΝΑ
ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ
WINE CLUB
Οι άνθρωποι του κρασιού
Αμπελο-οινικές περιοχές
Ποικιλίες σταφυλιών
Μαθαίνω το κρασί - Wine school
Το κρασί και εμείς
Δοκιμάσαμε...
Οι άνθρωποι της γεύσης
Προϊόντα + γεύσεις
Συνταγές
Deli on the spot
Χαρτογραφώντας τη γεύση
Εστιατόρια, bistrot, wine bars...
Οι άνθρωποι της φιλοξενίας
Ελλάδα
Ευρώπη
Υπόλοιπος κόσμος
Δρόμοι του κρασιού
Ξενοδοχεία
ΑΡΜΟΝΙΕΣ
SPIRITS
WINE PLUS Καρυωτάκη 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, Ελλάς
τηλ. 2310 888311, fax 2310 888312 , e-mail: info@wineplus.gr
Design by Redfish Ispirations
Development by Apogee Information Systems